Fotogalleri

Systuga hemma i Arendal

systuga-arendal.jpg jtempelriddaren3.jpg

Dräkter, maskerad, kilt till golftävlingen m.m.

dsc04481.jpg Mörkgrön/rutig 7-meterskilt i ett enda stycke, Highlander variant. Framför står väninnan med en röd damkilt, kort modell, och min hemmasydda Skotskinspirerade basker/mössa.

Kollegan visar stolt upp sin nya röd/rutiga kilt och sporran, jag fick leverera den samma dag som golftävlingen ägde  rum :))
dsc04478.jpgkiltfest-2010-janne-og-espen.jpg
Janne og Espen fra Norge, Espen med sin urtjusiga kilt, tyget importerat från Norge, den blev färdigsydd kl. 02.00 på natten innan golftävlingen :) pust...
 Janne har en enklare kilt som jag handlat på Ellos faktiskt, Bobby-kilt tror jag den hette. Den ljusgråa kiltkjolen som syns i kanten är en "golf-kilt" i ull från golfshoppen FGGK. Men naturligtvis så har jag på mig en hemmasydd senare på kvällen till dragkampen :)

Hemmapyssel, sytt om klädsel till stolar och satt dit flaggor av olika modeller,  urklippta från ett tygstycke.
dsc-0031-400.jpg dsc-0022-400.jpg

Toga fest, 7 olika dräkter har jag sytt bl.a rommardräkten och Cleopatra, samt ett gäng Ceasar-togor med vackra kantband. Detta är ju inte så himla svårt, det som behövs är två lakan från IKEA och lite guld eller rött till utsmyckning.

dsc-0952-400.jpg

 

romerskdrakt-jeanette-20110905.jpg
Mange med sin fina Togadräkt som jag sytt av två lakan från IKEA och en fint sidenband runtom på ca 10 m. Hemmasydd Romerskt dräkt, finns två stycken, röd/brun-guld (bilden) och blå/mörkbrun-guld, inklusive mantel, benskydd och "armband". Justerbar från Medium/L till Large/XL dock ej XXL.

 

 

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)